Lähde:Youtube

Hulvattomat huskyt – katso huvittava video!

Koirat ovat ihania, siitä ei pääse yli eikä ympäri. Huskyt ovat tosin valloittaneet monien sydämet siksi, että niillä on aivan uskomaton huumorintaju ja ne juttelevat koko ajan. Huskyt ovat äänekkäitä, pörröisiä koiria, joilla on paljon energiaa ja itsevarmuutta.

Tällä alla olevalla videolla näemme hulvattoman kompilaation huskyistä, jotka saavat meidät nauramaan. Ensin näemme huskyn, joka istuu auton etupenkillä. Omistaja rapsuttaa sitä, mutta heti tämän lopettaessa husky laittaa tassunsa hänen kädelleen, pyytäen lisää rapsutuksia.

- Juttu jatkuu mainoksen jälkeen -

Näemme tämän jälkeen huskyn, joka makaa itsepäisesti sohvalla, eikä suostu tulemaan alas, vaikka omistaja kuinka pyytää. Vastaan tulee vielä sellainen kaveri, joka yrittää herättää omistajansa hyppimällä sängyllä. Eräs husky sen sijaan on kateellinen kaverin saamasta huomiosta, ja päätti tehdä asialle jotain.

Emme voi olla hymyilemättä näille hupsuille huskyille! Katso video loppuun saakka, nimittäin viimeinen on ehkä kaikista hauskin: husky kokee melkoisen yllärin.

Katso hupaisa video alta ja jaa kavereille!

Osallistu keskusteluun