Lähde:Youtube

Hulvattomimmat meikkimokat – ethän tee näitä virheitä?

Monet naiset pitävät meikkaamisesta ja oman ulkonäkönsä kohentamisesta. Meikkaaminen on osa monien rutiinia aamuisin ja siihen saattaa vierähtää pahimmillaan jopa tunteja. Meikin tarkoituksena on korostaa omia hyviä piirteitä ja piilottaa huonompia. Tällä kertaa näemme kuitenkin sellaiset meikkaukset, jotka peittävät ihan kaiken.

Kevyt meikki on kaunista, kun se on tehty oikein. Vaikka meikkaaminen ei ole rakettitiedettä, monilla menee meikkaaminen vähän huti. Kauneus on tietysti katsojan silmässä, mutta voisimme vannoa, että jokainen näistä naisista näyttäisi kauniimmalta ihan ilman meikkiä.

Tällä alla olevalla hulvattomalla videolla näemme 25 hurjaa meikkimokaa. Nämä naiset ovat laittaneet pakkelia kasvoilleen varmasti puolisen kiloa ja käyttäneet sitä ehkä hieman liikaa. Näemme kummallisia kulmakarvoja, jäätäviä huulirajauksia ja sitäkin kamalampia huulipunia ja luomia. Näiden meikkaajien pitäisi ehkä katsoa muutama tutorial Youtubesta ennen kuin he laittavat meikkiä naamaansa seuraavan kerran.

- ILMOITUS -


Hupsista! Ethän tee näitä virheitä koton?

Katso hupaisa video alta ja jaa kavereille!

HAUSKIMMAT PLAYER

Osallistu keskusteluun