Lähde:Youtube


Hulvattomimmat tanssimokat – katso video!

Tanssiminen on hauska harrastus niin lapsille kuin aikuisillekin. Tanssiminen opettaa olemaan rohkea, tekemään yhteystyötä ja testaamaan omaa luovuutta. Se myös auttaa koordinaation ja yleisen lihaskunnon kehittymisessä. Mutta oppiakseen jotain uutta, täytyy välillä vähän mokaillakin.

Tanssimokista yleisin on ehdottomasti kaatuminen. Kunhan ei satu mitään, se on hulvattoman näköistä. Tällä hupaisalla alla olevalla videolla tapaamme eri näköisiä ja kokoisia tanssijoita, joilla kaikilla on jotain yhteistä: nimittäin hupaisat kaatumiset.

Videosta päätellen kenellekään ei käy mitään sen pahempaa, joten voit nauraa hyvällä omalla tunnolla. Näemme esimerkiksi tanssijoita, jotka kirjaimellisesti kaatuvat naamalleen, liukastuvat ja niin edelleen. Mokailu tanssin parissa on yleistä ja siitä oppii, mutta emme voi olla nauramatta näille hupaisille mokille ihmisten kaatuillessa ja liukastellessa.

- ILMOITUS -


Näemme esimerkiksi tytön, joka pyörii tanssitangossa innokkaasti, kunnes tanko kaatuu kokonaan. Vastaan tulee myös nuori poika, joka yrittää piruettia ilmassa, mutta putoaa selälleen.

Katso hulvaton video alta ja jaa kavereille!

HAUSKIMMAT PLAYER

Osallistu keskusteluun