Lähde:Youtube

Hulvattomimmat Tinder -profiilit! Tästä inspiraatiota!

Tinder on monille suomalaisillekin tuttu sovellus, jonka kautta haetaan sitä jotain. Mitä se sitten ikinä kenellekin on. Tinder on kuitenkin ollut ihan maailmanlaajuinen villitys, ja siitä on irronnut paitsi kauhutarinoita, myös hulvatonta komediaa – kuten nämä alla olevalla videolla nähtävät kuvat todistavat.

Jos olet joskus deittaillut Tinderiä käyttämällä, olet varmasti törmännyt vaikka minkälaisiin menninkäisiin. Jotta voit saada toisen osapuolen kiinnostuksen kohdistettua itseesi ja pyyhkäisyn oikeaan suuntaan, tulee tietysti sekä profiilikuvan että tekstin olla kohdillaan.

Tällä huvittavalla alla olevalla videolla näemme kuvia Tinder -profiileista, joissa on todellakin käytetty mielikuvitusta. Näemme esimerkiksi naisen, joka on saanut ex-poikaystävänsä ”arvostelemaan” hänet tyttöystävänä. Video on täynnä jos jonkinlaisia kuvia ja kommentteja, emmekä voi olla nauramatta niille.

- ILMOITUS -


Minkälaisia kummallisuuksia sinulle on tullut Tinderissä vastaan? Oletko kenties törmännyt huvittaviin profiileihin tai onko deittisi ollut unohtumaton tavalla tai toisella?

Katso hupaisa video alta ja jaa kavereille, jotka ovat joskus testanneet Tinderiä!

HAUSKIMMAT PLAYER

Osallistu keskusteluun