Lähde:Youtube

Hulvattomimmat VR mokat – onko sinulle käynyt näin?

Virtuaalinen todellisuus on kehittynyt paljon viime vuosina ja nyt voimme tehdä VR lasit päässä jo melkein mitä tahansa. Olemme jopa kuulleet miehestä, joka vietti kokonaisen viikon pelkästään virtuaalisessa todellisuudessa VR lasit päässään. Nämä lasit mahdollistavat upeita pelejä, sosiaalista kanssakäymistä ja mielettömiä elämyksiä.

Oculus Rift on valmistanut VR laseja, joiden ansiosta voit kokea todella upeita elämyksiä. Pelien pelaaminen on hauskaa, pääset kokeilemaan jopa urheilulajeja sekä vaeltamaan hienoissa maisemissa. Jos et ole vielä kokeillut VR laseja ja niiden mukana tulevaa hauskuutta, niin nyt on sen aika!

- Juttu jatkuu mainoksen jälkeen -

Tällä alla olevalla videolla näemme tosin hulvattomia mokia, joita VR lasit aiheuttavat. Virtuaalinen todellisuus voi olla joskus niin todellisen oloinen, että itsekin eläytyy siihen hieman liikaa. Näemme esimerkiksi ihmisiä, jotka muksahtavat naamalleen tai takalistolleen. Vastaan tulee myös muutamia ihmisiä, jotka pelästyvät kuollakseen jotain laseissa näkyvää, emmekä voi olla nauramatta heille.

Katso hupaisa video alta ja jaa kavereille!

Osallistu keskusteluun