Lähde:Youtube

Hupaisimmat 80- ja 90-luvun hiustyylit, jotka eivät toivottavasti koskaan palaa!

Sanotaan, että muoti toistaa itseään. Joskus kuitenkin mietimme, että mitä ihmettä oikein ajattelimme 20-30 vuotta sitten pitäessämme kummallisia vaatteita tai meikatessamme mitä kummallisimmalla tavalla. Hiustyyleistä puhumattakaan.

Hiukset ovat tärkeä osa omaa tyyliä. Monille on tärkeää käyttää aikaa joka päivä omien hiusten laittamiseen. Nykyään hiustyylit ovat suurimmalta osin ajattomia ja rauhallisia – ainakin verrattuna 80- ja 90-luvun kammotuksiin. Tällä alla olevalla hupaisalla videolla näemme hauskimpia hiustyylejä näiltä vuosikymmeniltä. Vaikka muoti tuppaakin toistamaan itseään, niin toivomme hartaasti, että nämä hiustyylit eivät ole tulossa takaisin.

- Juttu jatkuu mainoksen jälkeen -

Jos haluat palata lapsuutesi ja nuoruutesi muistoihin, tämä video vie sinut sinne vauhdilla! Tämä tutut hiustyylit ovat olleet meidän monen hiuksissa, ja tätä varten kului paljon hiuslakkaa, jos muistamme oikein. Näemme suuria kampauksia, takalettejä ja permanentteja. Ja muistatko pottakampaukset? Mitä suurempi tukka, sen parempi, eikö vain? Toivottavasti nämä kampaukset kuuluvat historiaan!

Oliko sinulla tällainen hiustyyli 80- ja 90-luvulla?

Katso hupaisat hiustyylit alta ja jaa kavereille!

Osallistu keskusteluun