Lähde:Youtube

Husky riitelee omistajansa kanssa varastamastaan kengästä – katso ihana video!

Huskyt ovat hyvin puheliaita ja äänekkäitä eläimiä. Niillä on aina oma mielipiteensä asiasta kuin asiasta, oli sitten kyseessä kylpy tai vaikkapa kävelylle lähteminen. Näille huskyille ei voi kuin hymyillä, vaikka niiden mielipiteet voivat olla hyvinkin voimakkaita. 

Huskyaiheiset videot ovat saaneet huiman suosion Youtubessa, eivätkä syyttä, sillä huskyt keksivät jatkuvasti uusia kommelluksia ja niillä on koko ajan uusia mielipiteitä sanottavanaan. Olemme tavanneet huskyt, jotka osaavat sanoa ”I love you”, huskyn, joka kieltäytyy kylvystä ja nyt tapaamme huskyn, joka riitelee omistajansa kanssa varastamastaan kengästä.

Tämä viekas husky on varastanut omistajansa toisen kengän, ja vienyt sen piiloon. Omistaja kysyy huskylta, mihin tämä on laittanut hänen kenkänsä. Huskyllä on tietysti tästä mielipide, jonka se ilmaisee erittäin äänekäästi. Omistaja pyytää huskya hakemaan kengän piilostaan, jonka koira vastahakoisesti kuitenkin tekee. Se tuo kengän takaisin omistajalleen, jolloin se saa kiitoksen.

- ILMOITUS -


Katso ihana video hauskasta huskysta alta ja jaa kavereille!

HAUSKIMMAT PLAYER

Osallistu keskusteluun