Lähde:Youtube


Huskyiltä kysytään, kuka varasti kissan ruoan – kaikki syyttävät toisiaan!

Koirat osaavat olla melkoisen hauskoja ja itsepäisiäkin eläimiä. Etenkin huskyt ovat hyvin itsepäisiä ja ne osaavat kyllä kertoa mielipiteensä asiasta kuin asiasta. Huskyt ovat äänekkäitä, eivätkä ne pelkää käyttää ääntään silloin, kun niillä on asiaa omistajilleen.

Huskyt tekevtä mitä hassuimpia asioita. Olemme nähneet paljon videoita huskyistä, jotka esimerkiksi heittävät itkupotkuraivarit silloin, kun niillä on kylpyaika tai kun niiden pitäisi lähteä pois koirapuistosta. Tällä melkoisen hauskalla alla olevalla videolla näemme kolme huskyä, jotka kaikki syyttävät toisiaan pahanteosta.

Joku näistä kolmesta huskystä teki pahojaan ja karkasi pihalta naapurin pihalle ja söi naapurin kissan ruoat. Kun omistaja istuttaa jokaisen alas ja kysyy, kuka se oli, alkaa melkoinen meteli. Keskimmäinen koira aloittaa syyttelyn, ja kaksi muuta yhtyvät mukaan. Näistä kolmesta ulvojasta lähtee melkoinen mekkala, kun ne kiireesti kaikki syyttelevät toisiaan.

- ILMOITUS -


Vielä ei selvinnyt, kuka se tuholainen loppujen lopuksi oli. Mutta hauska video on joka tapauksessa kyseessä! Katso hulvaton video alta ja jaa kavereille!

HAUSKIMMAT PLAYER

Osallistu keskusteluun