Lähde:Youtube

Huskyn rakkaus vastasyntynyttä vauvaa kohtaan sulattaa sydämesi!

Kun perheeseen hankitaan koira, niistä tulee perheenjäseniä. Ne ovat samalla tavalla osa perhettä kuin perheeseen kuuluvat ihmisetkin. Joskus perheenlisäys joko ihmisvauvan tai toisen lemmikin muodossa saattaa aiheuttaa niissä jopa kateutta. Tällä kertaa näemme kuitenkin jotain erittäin sydäntälämmittävää.

Huskyt ovat tavallisesti hyvin äänekkäitä ja itsepäisiä kavereita. Tällä alla olevalla videolla näemme kuitenkin huskyn, joka on ihan hipihiljaa tutustuessaan perheen uuteen vauvaan. Vauvan äiti pitää pikkuista sylissä, kun husky tulee vauvan luo ja laittaa nenänsä vauvan mahalle.

- Juttu jatkuu mainoksen jälkeen -

Husky ei hievahdakaan, vaan tuijottaa uutta tulokasta selvästi ihastuneena ja kummastuneena. Kun äiti liikauttaa vauvaa vaihtaakseen sen asentoa, husky melkein huolestuu, mutta pysyy kuitenkin hiljaa ja seuraa lasta katseellaan herkeämättä. Se laittaa sitten nenänsä uudelleen vauvan masulle ja haistelee lasta kiinnostuneena.

Tämän ihanan huskyn rakkaus ihmislasta kohtaan on suorastaan sydäntälämmittävää! Näistä kahdesta tulee varmasti vuosien kuluessa toistensa parhaat ystävät.

Katso ihana video alta ja jaa kavereille!

Osallistu keskusteluun