Lähde:Youtube

Ilkeimmät lemmikit ikinä – hulvaton video!

Sanotaan, että lemmikkien pitäisi rentouttaa ja vähentää stressiä. Niiden seura ja silittäminen on mukavaa ja rauhoittavaa – tai niin ne ainakin väittävät. Tällä videolla näemme kuitenkin jotain hyvin ilkeitä eläimiä, jotka ovat varsinaisia riiviöitä.

Tällä 10 minuuttia pitkällä alla olevalla videolla näemme kissoja, koiria ja jopa lintuja ja muutamia villieläimiä, joilla ei ole minkäänlaisia käytöstapoja. Näemme esimerkiksi monia koiria, jotka istuvat kavereidensa pään päälle ja varastavat niiden herkut. Vastaan tulee myös monta kissaa, jotka ihan huvin ja urheilun vuoksi pudottelevat tavaroita pöydältä ja läpsivät omistajiaan ja muita eläimiä kasvoille.

- Juttu jatkuu mainoksen jälkeen -

Yksi hulvattomimmista on koira, joka läpsäisee kissan naaman hankeen ja juoksee pois. Näemme myös linnun, joka on päättänyt pudottaa ihan kaiken pois pöydiltä. Eräs siili sen sijaan tulee yöllä juomaan kulhosta vettä, kun sen kaveri lähestyy hitaasti takaa ja tönäiseen pahaa-aavistamattoman kaverin vesikuppiin. Eihän näille hupsuille voi olla nauramatta!

Katso hulvaton viedeo alta ja jaa kavereille!

Osallistu keskusteluun