Lähde:Youtube


Isä heitti lapsen palavan talon parvekkeelta – palomies otti sankarillisen kopin!

Palomiehet ovat todellisen elämän sankareita. He pelastavat ihmisiä ja eläimiä joka päivä ympäri maailmaa. Heiltä vaaditaan kylmiä hermoja, atleettisuutta ja ennen kaikkea rohkeutta.

Tulipalot ovat pelottavia tapahtumia jokaiselle niitä kohtaavalle. Palomiehet joutuvat kohtaamaan näitä tilanteita päivittäin, ja he ovat tosielämän sankareita jokaiselle, joka on joskus joutunut kohtaamaan tulipalon silmästä silmään. Palomiehet todellakin ansaitsevat kunnianosoituksen, ja etenkin palomiehet, kuten tämä herrasmies videolla.

Tällä alla olevalla videolla näemme Yhdysvaltojen Georgiassa riehuneen tulipalon. Tulipalo otti vallan asuntorakennnuksesta, ja riehui valtoimenaan palomiesten saapuessa. Perhe oli jumissa parvekkeella, jolta perheen isä päätti heittää yhden lapsistaan alas. Isä heitti lapsensa suoraan palomiehen syliin, joka nappasi lapsen ja vei hänet juosten turvaan. Koko perhe pelastui onneksi tulipalolta. Tälle videolle kuitenkin ehti tallentua palomiehen urhoollinen sankariteko!

- ILMOITUS -


Toivottavasti emme kukaan joudu tällaista tilannetta oikeassa elämässä kohtaamaan, mutta on silti rauhoittavaa tietää, että tällaisia sankareita voi tulipalon sattuessa odottaa saapuvan paikalle!

Katso video alta ja jaa kavereille!

HAUSKIMMAT PLAYER

Osallistu keskusteluun