Lähde:Youtube

Italialainen kauppa kieltäytyi myymästä Oprahille laukkua – uskoisitko tätä tarinaa?

Jokainen tietää ihan takuulla, kuka Oprah Winfrey on. Hän on paitsi yksi maailman vaikutusvaltaisimmista naisista, myös yksi maailman rikkaimmista naisista. Hänet tunnetaan ihan joka puolella maailmaa – ilmeisesti kaikkialla muualla paitsi Italiassa.

Tällä alla olevalla videolla Oprah kertoo show’nsa aikana melkoisen hauskan tarinan. Normaaleissa tilanteissa nimittäin ihan kuka tahansa olisi onnessaan myydessään jotain tälle uskomattomalle naiselle, mutta italialaisilla oli jotain muuta mielessään.

Oprah oli lähtenyt seurueensa kanssa shoppailemaan Italiassa. He astuivat sisään Louis Vuittonin kauppaan ja osoittivat erästä laukkua, jonka he halusivat ostaa. Myyjä kuitenkin kieltäytyi myymästä laukkua hänelle ja sanoi, että ”laukku on vain italialaisille”, jolloin Oprah ei ollut uskoa korviaan. He pyysivät paikalle esimiehen, joka ei siltikään halunnut myydä laukkua Oprahille.

- ILMOITUS -


Puolen tunnin riidan jälkeen he suostuvat myymään laukun Oprahille. Mutta hänen seuralaisensa sanoo, että hän halusi kyseisen laukun eri värisenä – laukun, joka oli esillä ikkunassa. Tästä vasta soppa syntyikin. Oprahin italialainen ystävä kuitenkin riensi pian apuun ja kertoi myyjälle, kuka Oprah oli. Tämän keskustelun jälkeen myyjän asenne muuttui kuin taikaiskusta.

On se kumma, mitä kuuluisa nimi saa aikaan, eikö?

HAUSKIMMAT PLAYER

Osallistu keskusteluun