Lähde:Youtube

Japanilainen tosi-TV -ohjelma saa sinut nauramaan – liukkaat portaat huvittavat!

Televisio on suurimmalle osalle meistä aivan jokapäiväinen asia. Lisääntynyt television katsominen on saanut aikaan buumin uusia ja mielenkiintoisia tv-ohjelmia, etenkin niitä tosi-TV -ohjelmia.

Monet suosituimmat tosi-TV -sarjat, kuten Putous, Idoli, X Factor ja kumppanit ovat hauskuuttaneet meitä sohvaperunita vuodesta toiseen. Mutta mikään näistä sarjoista ei vedä vertoja tälle hulvattomalle japanilaiselle sarjalle, mitä ei voi olla katsomatta!

Tällä alla olevalla videolla näemme japanilaisen tv-sarjan, jossa on 5 kilpailijaa. Jokainen pitää liukkaita kumipukuja päällään, ja heidän edessään siintää hyvin liukas portaikko. Portaikon yläpäässä on palkinto. Idea on yksinkertainen: se, joka pääsee palkinnolle ensimmäisenä, voittaa. Mutta tehtävä on paljon vaikeampi, kuin miltä se näyttää. Kilpailijoilla on vaikeuksia pysyä pystyssä, ja kun yksi heistä putoaa, hän nappaa mukanaan monta muutakin kilpailijaa. Tämä saa itsesikin haluamaan pelata moista hauskaa peliä samantien. Tässäpä hauska ohjelma katsottavaksi! Vaikka tuskin tällaista jaksaisi montaa jaksoa katsoa peräkkäin.

- Juttu jatkuu mainoksen jälkeen -

Katso hulvaton video alta ja jaa kavereille!

Osallistu keskusteluun