Lähde:Youtube

Japanissa juhlitaan penisfestivaalia – haluaisitko käydä?

Japani on koti monille uskomattomille ja hienoille kulttuureille ja asioille. Japanista ovat kotoisin esimerkiksi klassiset geishat, Harajuku -tytöt ja ilmeisesti myös penisfestivaali. Vaikka maailmassa on paljon eriteemaisia festivaaleja, tämä saattaa olla kaikista kummallisin.

Tätä Japanin Kawasakissa juhlittavaa festivaalia on juhlittu jo vuodesta 1969 asti. Festivaali tunnetaan myös nimellä Kanamara Matsuri. Tämä festivaali pidetään joka vuonna huhtikuun ensimmäisenä sunnuntaina. Festivaaleilla otetaan selfieitä uskomattoman suurten penisten kanssa, nuollaan penistikkareita ja napataan mukaan jos jonkinlaisia penisaiheisia matkamuistoja.

- JUTTU JATKUU MAINOKSEN JÄLKEEN -

Festivaali on juhlittu hedelmällisyyden kunniaksi. Jotkut sanovat, että tähän festivaaliin liittyy jopa mielenkiintoinen tarina, mutta sitä emme tiedä, onko se oikeasti totta. Festivaaleille osallistuu nion 50 000 ihmistä vuosittain, ja kaikki festivaalien tuotot menevät HIV-tutkimuksen lahjoituksiin.

Sanotaan myös, että festivaalilla on juuret 1600-luvulla, jolloin seksityöntekijät rukoilivat penisjumalaa pitämään heidät turvassa sukupuolitaudeilta. Tämä ei kuitenkaan taida olla totta, mutta eipä sitä ikinä tiedä! Haluaisitko käydä?

Katso hulppea video alta ja jaa kavereille!

SULJE [X]

Osallistu keskusteluun

Edellinen artikkeliSuloinen liikuntarajoitteinen Rexie-kissa valloittaa myrskyn lailla! – Katso hellyttävät kuvat!
Seuraava artikkeliTämä paita ei tainnutkaan olla Mäkkäristä – mikä moka!