Lähde:Youtube


Jesarista auton rengas? Kyllä vain!

Ilmaistointiteippi on monille tuttu käsite. Monet tuntevat tosin tämän teipin toisella nimellä, nimittäin jeesusteippinä tai jesarina. Kestävä jesari tuppaa pelastamaan pinteestä kuin pinteestä. Ei ole montaa tilannetta, jossa jesari ei pelasta. Se näemmä pelastaa jopa tien päällä.

Jesari on hyvin kestävää, joten sitä käytetään monenlaisissa askareissa. Tämän Youtube -kanavan miehet päättivät kokeilla, voiko jesarista tehdä auton renkaan. Monet vitsailevatkin, että jos jokin ei jesarilla korjaannu, niin se ei korjaannu sitten millään.

Tällä alla olevalla videolla näemme nuoria miehiä, jotka suuntaavat kauppaan ostamaan korikaupalla jesaria. Heidän mukaansa lähti noin 50 rullaa teippiä, ja autotallilla alkoikin sitten renkaan kumin poistaminen. Kumin tilalle aletaan kiertää jesaria. Tämä ei ihan käden käänteessä suju. Kun vanteen ympärille on vihdoin saatu riittävä määrä teippiä, he lähtevät ajolle. Tämä jesarirengas kuulemma toimi yllättävän hyvin eikä pitokaan ollut hassumpi.

- ILMOITUS -


Vaikka tämä tuskin on hyvä idea jokapäiväiseen kulkemiseen, on se ainakin todisteena siitä, että sanonta ”jos jesari ei korjaa, niin se on rikki”, todellakin pitää paikkaansa.

Katso video alta ja jaa kavereille! Äläkä kokeile kotona.

HAUSKIMMAT PLAYER

Osallistu keskusteluun