Lähde:Youtube


Joka naisen unelma – huulipuna muuttuu matasta glitteriksi!

Muodin ja kauneuden saralla tehdään koko ajan edistysaskelia. Viime aikoina etenkin meikki- ja kauneustuotteet ovat tehneet jos jonkinlaisia harppauksia.

Viimeisimpiä, mitä upeimpia trendejä kauneuden alalla ovat esimerkiksi hiusväri, joka muuttuu lämpötilan mukaan; hiilipohjainen hammastahna, joka valkaisee hampaat; Wunderbrow kulmakynä ja vaikka mitä muuta.

Ciaté London on tuonut markkinoille uuden uutuuden, jota kaikki naiset taatusti rakastavat. Nestemäinen huulipuna levittyy huulille mattana, mutta huulia yhteen hankaamalla se muuttuu glitteriksi. Huikean upeaa! Mitä enemmän huulia hankaa yhteen, sitä enemmän glitteriä huuliin ilmestyy.

- ILMOITUS -


Alla olevalla videolla näemme liudan naisia, jotka kokeilevat Glitter Flipiä ensimmäistä kertaa. Huulipunalle on huikea määrä eri värejä, jotka ovat kaikki yhtä kauniita. Videon naiset pitivät tuotteesta. He sanoivat, että on mukavaa, kun glitteri ei putoile huulista leualle tai vaatteisiin. Yksi naisista sanoo, että on aina halunnut kokeilla glitteripunaa, mutta ei ole halunnut joutua venkoilemaan mahdollisen sotkun kanssa.

Katso upea video alta! Haluaisitko sinä kokeilla tällaista huulipunaa?

HAUSKIMMAT PLAYER

Osallistu keskusteluun