Lähde:Youtube

Junan kuljettaja säikäyttää radalla kävelleet naiset – hulvaton näky!

Jokainen täysjärkinen tietää, ettei junaradalla tulisi kävellä. Junaratoja ylittävät ihmiset ja niillä kävelleet kulkijat ovat jo monesti saaneet surmansa tai vähintään loukkaantuneet. Se on kuitenkin ihmeellistä, kuinka silti näitä ääliöitä riittää, jotka edelleen kävelevät junaradalla. Ja ihan tietoisena kaikista riskeistä.

Junat kulkevat junaradalla nopeasti. Vaikka luulisit kuulevasi junan tulon jo kaukaa, niin ei kuitenkaan aina ole. Tämä video on hyvä todiste siitä. Kaiken lisäksi junat eivät pysähdy hetkessä, kuten autot, vaan ne jarruttavat pahimmillaan monen kilometrin matkan.

- JUTTU JATKUU MAINOKSEN JÄLKEEN -

Tällä hauskalla alla olevalla videolla junan kuljettajat antavat kahdelle naiselle sellaisen opetuksen, jota he eivät takuulla ihan heti unohda. Kaksi naista kävelevät junarataa pitkin, eivätkä he huomaa hiljaa kulkeneen junan hiipineen aivan heidän selkänsä taakse. Kun juna on lähellä, konduktööri soittaa junan torvea, ja se säikäyttää molemmat naiset, jotka hyppäävät äkkiä pois junaradalta. Veturin kuljettajalla on kuitenkin hyvin hauskaa, sillä hän repeää raikuvaan nauruun.

Tämä video on kyllä hupaisa, mutta muistakaa, ettei junaradalla sovi kävellä!

Katso hulvaton video alta ja jaa kavereille!

SULJE [X]

Osallistu keskusteluun

Edellinen artikkeli11-vuotias poika on Drag Queen! – Äiti on ylpeä pojastaan!
Seuraava artikkeliMies valmisti 3 pizzaa alle 40 sekunnissa – katso upea suoritus!