Lähde:Youtube

Kahta koiraa epäillään kissan herkkujen varastamisesta – arvaatko, kumpi se oli?

On jo monen monta kertaa todettu, että koirat ovat hauskoja otuksia, jotka piristävät päivää takuulla. Koirat oppivat monenlaisia temppuja mielellään, ainakin silloin, kun herkkuja on tarjolla. Mutta yhdessä asiassa koirat ovat huonoja, nimittäin valehtelemisessa.

Oletko ikinä nähnyt koiraa, joka ei ole näyttänyt syyllisyyttään tehtyään pahojaan? Monesti koirien syyllisyyden paljastaa niiden heiluva häntä ja alas painuneet korvat sekä koiranpentuilme, joka pyytää anteeksi.

- Juttu jatkuu mainoksen jälkeen -

Tällä alla olevalla videolla näemme koirat nimeltään Masey ja Denver. Omistaja on tullut kotiin nähdäkseen, että kissan herkut on varastettu ja ahmittu, muttei kuitenkaan kissan toimesta. Masey makaa lattialla eikä sen ilmekään värähdä omistajan näyttäessä revittyä herkkupussia sille. Seuraavana kuulustelussa on Denver, jonka häntä ja hullun hauska ilme paljastavat totuuden! Denver ei näytä olevan kovin pahoillaan tästä varkaudesta, mutta eipä sille voi kovin vihainen ollakaan tuon ilmeen jälkeen.

Katso hauska video alta ja jaa kavereille! Ovatko sinun koirasi tehneet pahojaan ja näyttäneet syyllisyytensä yhtä hauskasti?

Osallistu keskusteluun