Lähde:Youtube

LÄHDEThe Dodo

Kaksoslampaat käyttäytyvät kuin koirat! Ne tekevät temppuja ja kävelevät hihnassa.

Olemme kuulleet jo monista eläimistä, jotka eivät tosiaan käyttäydy rodulleen ominaisella tavalla. Olemme nähneet esimerkiksi lehmän, joka käyttäytyy kuin koira, ja huskyn, joka käyttäytyy kuin kissa. Ja täältä tulee kaksi lisää!

Lampaat ovat suloisia eläimiä, joiden kanssa kuitenkaan harvat ovat missään kontaktissa. Lampaiden villasta saadaan jalkoihin villasukkia, mutta kuinka paljon lampaita muuten ajatellaan? No, Paulina pitää lampaista enemmän kuin koirista.

Eräänä päivänä Paulina ajoi suuren lammaslauman ohi. Hän pysähtyi ja päätti käydä rapsuttamassa yhtä lampaista. Eräs lammas irtaantui laumasta ja tuli suoraan hänen luokseen ja nautti rapsutuksista. Myöhemmin Paulina ei saanut lammasta irti mielestään ja päätti palata pellolle uudestaan. Onni potkaisi, sillä hän löysikin saman lampaan uudestaan. Sitten hän päätti soittaa lampaiden omistajalle ja pyysi saada ostaa Friaksi nimeämänsä lampaan ja viedä sen kotiin. Omistaja suostui, ja myi Paulinalle vielä Frian kaksoissiskon.

- ILMOITUS -


Paulina on nyt opettanut lampaille temppuja ja hihnassa kävelemistä! Kyllä ne lampaatkin ilmeisesti osaavat! Katso ihana video alta ja jaa kavereille!

HAUSKIMMAT PLAYER

Osallistu keskusteluun