Lähde:Youtube


Kalliit mokat – nyt ei naurata!

Jokaiselle sattuu mokia silloin tällöin. Esimerkiksi kahvin läikyttäminen, murojen pudottaminen, kompastelu ja muut pienet mokat ovat arkipäivää ja sellaista sattuu aina silloin tällöin. Mutta entäs sitten, kun sattuu uskomattoman kalliita mokia?

Silloin, kun on rahaa, niin saattaa sattua hyvinkin kalliita mokia. Tällä hauskalla videolla näemme litanian melkoisen pahoja mokia, joihin liittyy kalliita vehkeitä. Näemme esimerkiksi melkoisen hintavia autoja, jotka kolaroivat toisiin kalliisiin autoihin. Lisäksi näemme miehen, joka kävelee läppärinsä kanssa laiturilla ja pudottaa läppärinsä veteen vahingossa.

Eräässä kaupassa oleva henkilö tuuppaa yhteensä neljä televisiota lattialle ja rikkoo ne kaikki. Television pudottaa myös mies, joka oli selvästi juuri hakenut uuden television kaupasta. Eräs nainen mottaisee miehen puhelimen hänen kädestään suoraan kielekkeeltä alas.

- ILMOITUS -


Nämä ovat melkoisen kalliita mokia, ja monet meistä haukkoisivat henkeä pudottaessaan tonnin television tai rikkoessaan satoja tuhansia maksavan auton. Melkoisen karmivaa katsottavaa!

Katso uskomaton video alta ja jaa kavereille!

https://www.youtube.com/watch?v=0hGFFXOQkdM

HAUSKIMMAT PLAYER

Osallistu keskusteluun