Lähde:Youtube

Kamalimmat häämekot – kestääkö näitä edes katsoa?

Häät ovat monille hyvin tärkeä asia elämässä ja jokainen haluaa tehdä niistä ikimuistoiset. Etenkin morsiamelle on usein tärkeää valita juuri se oikea mekko, joka on mieleinen ja joka saa morsiamen näyttämään mahdollisimman kauniilta. Tällä kertaa taisi kuitenkin mennä hieman huti.

Häämekko valitaan useimmiten yhdessä perheen ja ystävien avustamana. Monet haluavat valita itselleen mahdollisimman kauniin häämekon. Toisille on tärkeää saada uniikki mekko, jota ei ole koskaan aikaisemmin nähty tai jopa ikimuistoinen ja räväkkä mekko, joka painuu ihmisten mieliin.

- Juttu jatkuu mainoksen jälkeen -

Tällä hupaisalla alla olevalla videolla näemme huvittavia ja mielenkiintoisia häämekkoja. Emme voi olla ihmettelemättä, miten morsiamen perhe ja ystävät ovat antaneet heidän laittaa päälleen tällaisia kammotuksia. Yhdessä mekossa morsiamen maha pullottaa ulos reiästä, toisessa morsiamen rinnat näyttävät pursuavat ulos ja kolmas on kuin Las Vegasin stripiltä. Eikä siinä vielä kaikki, nimittäin luvassa on 12 minuutin verran ”inspiraatiota” ja kamalia mekkoja.

Katso video alta ja jaa kavereille!

Osallistu keskusteluun