Lähde:Youtube


Kammottava näky yllätti sukeltajat järven pohjassa – katso video!

Jos olet koskaan nähnyt yhtäkään Perjantai 13. päivä -elokuvista, tiedät, että niiden päähenkilönä on murjaaja Jason. Jason on maskinaamainen päähenkilö, joka pelottelee ihmisiä näissä 12:sta pelottavassa leffassa.

Yhdysvaltojen Minnesotassa, Camp Crystal Lakella, sukeltajia tervehtii pelottava yllätys järven pohjassa. Tämä järvi houkuttelee sukeltajia paljon, joten tämä pelottava yllätys on erittäin hyvin suunniteltu pila.

Järven pohjasta nimittäin sukeltajat voivat löytää Jason Voorheesin patsaan. Patsaalla on jopa maski naaman edessä, jotta sukeltajat pelästyisivät mahdollisimman paljon. Patsas on vielä täysin elävän ihmisen kokoinen, joten jos et tiedä, mitä saatat sukellusreissulla kohdata, pelästyminen saattaa olla hyvinkin aiheellista. Youtube -videon kuvauksessa on tarkennettu, että Jason Voorhees on niin täysin fiktionaalinen hahmo, ei oikea henkilö. Tämä tarkennus oli ilmeisesti tarpeen siksi, että osa kommentoijista väitti videon olevan täysin feikki.

- ILMOITUS -


Jos kaveriporukassasi siis sukelletaan, suunnatkaa matka Yhdysvaltojen Minnesotaan. Tämä sopisikin hyvin tehtäväksi perjantaina 13. päivä.

Katso video alta ja jaa sukelluksesta diggaaville kavereillesi!

HAUSKIMMAT PLAYER

Osallistu keskusteluun