Lähde:Youtube

LÄHDECastanet

Kanadassa satoi ihmisten ulostetta – mitä ihmettä?

Oletko koskaan miettinyt, että mihin ihmisten ulosteet menevät lentokoneen vessasta? Tyhjennetäänkö tankit kentällä vai päästetäänkö ne ulos koneesta sen lentäessä? No, virallisesti ne tyhjennetään kentällä, mutta tällä kertaa taisi käydä vahinko.

Kanadan Kelownassa asuva nainen nimeltään Susan Allen koki hyvin ällöttävän yllätyksen. Hän oli pysähtynyt risteykseen autonsa kanssa, jonka kattoikkuna oli auki. Yllättäen hän tunsi jonkin putoavan päälleen kattoikkunasta. Hän sanoi sen haisevan hyvin pahalle ja hän huomasi sen heti olevan jotain hyvin likaista.

Hän kuuli kummallisia lompsahduksia, kun ulostetta tippui auton päälle vielä jonkin aikaa. Susan näki yli lentävän lentokoneen ja oletti, että koneen vessa oli vuotanut. Ulostetta oli auton sisällä, Susanin päällä ja auton katolla ja konepellillä.

- ILMOITUS -


Myöhemmin samalla viikolla Susanin silmää alkoi kutittaa ja hän meni lääkäriin. Lääkäri totesi, että Susanin silmään oli päätynyt ulostetta. Susan pesi autonsa sisältä ja ulkoa, mutta auto haisee vieläkin ulosteelta.

Voisitko kuvitella tällaista tilannetta, jossa ihmisen ulostetta on päälläsi? Melkoisen ällöttävä tilanne! Katso video alta ja jaa kavereille!

HAUSKIMMAT PLAYER

Osallistu keskusteluun