Lähde:Youtube


Kasvojooga on uusin uutuus – siloittaa ryppyjä!

Olemme nähneet erilaisia joogaharjoituksia viime aikoina. Jooga on ollut suosittua jo monien vuosikymmenten ajan, mutta se on lähtenyt nousuun kaikkien erilaisten joogavariaatioiden takia. Tavallisimpia ovat Vinyasa jooga, Bikram jooga, Hot jooga ja vaikka mitä muita. 

Olemme myös nähneet kummallisempia joogamuotoja, kuten nugettijoogaa, olutjoogaa ja vuohijoogaa. Tällä kertaa tapaamme kasvojoogaa opettavan naisen Koko Hayashin. Hän opettaa kasvojoogaa Kalifornian Pasadenassa. Hänen tuntinsa ovat täyttymään päin.

Koko sanoo, että kasvojooga voi ehkäistä ryppyjä. Kasvoissa on 60 lihasta, jota yhdistyvät kalloon, joten miksi emme harjoittaisi myös kasvojen lihaksiamme samalla tavalla kuin kropan muitakin lihaksia? Kasvojooga näyttää kieltämättä melkoisen erikoiselta ja hauskalta, sillä sitä harrastetaan vääntelemällä kasvoja mitä kummallisimpiin ja hupsuimpiin asentoihin.

- ILMOITUS -


Vaikka äiti varoitteli pienenä, että kasvoja väännellessä kasvot jäävät rumiksi, tämän joogamuodon kannattajat sanoisivat toisin. Ehkä meidän olisi kannattanutkin väännellä kasvoja pienenä? Kenen kanssa lähtisit kasvojoogaan?

Katso hauska video alta ja jaa kavereille!

HAUSKIMMAT PLAYER

Osallistu keskusteluun