Lähde:Youtube

Kateelliset eläimet – hulvattomia lemmikkejä!

Ihmiset ovat helposti kateellisia toisilleen. Mutta tiesitkö, että eläimetkin saattavat olla hyvinkin helposti kateellisia toisille eläimille tai jopa ihmisille? Tämän videon perusteella eläimet saattavat jopa olla kateellisia puhelimelle tai televisiolle. Melkoisen suuri vihreä hirviö, jos ollaan kateellisia puhelimelle!

Eläimet ovat kateellisia samalla tavalla kuin ihmisetkin. Se on melkoisen hauskaa katseltavaa. Eläimet saattavat olla kateellisia esimerkiksi perheen uudelle vauvalle. Tällä kertaa näemme eläimiä, jotka ovat kateellisia ihan kaikelle.

Tällä hauskalla videolla näemme todisteen siitä, että eläimet voivat olla kateellisia mille tahansa. Näemme esimerkiksi koiran, joka on kateellinen naisen poikaystävälle ja estää häntä suukottamasta tyttöystäväänsä. Törmäämme myös koiraan, joka on kateellinen televisiolle. Toinen koira taas on kateellinen puhelimelle ja kolmas kalkkunalle.

- ILMOITUS -


Emme voi olla hymyilemättä näille hauskoille eläimille, joiden kateellinen ilme on aivan samanlainen kuin ihmistenkin kateellinen ilme. Melkoisen hauskaa katseltavaa tällainen virheän hirviön syntyminen!

Katso hulvaton video alta ja jaa kavereille!

HAUSKIMMAT PLAYER

Osallistu keskusteluun