Lähde:Youtube


Käykö naapuri hermoon? Nyt voit lähettää hevosensontaa laatikossa suoraan ovelle!

Teknologia ja internet mahdollistavat monia mitä ihmeellisimpiä ja hauskimpia asioita. Tällä kertaa joku on keksinyt erinomaisen tavan antaa naapurille (tai vaikka Nigerian kirjekaverille) samalla mitalla takaisin. 

Haravoiko naapuri lehtensä sinun tontillesi? Laittoiko pomo hommiin viikonlopun yli? Ei hätää, nimittäin nyt voit lähettää heille haisevan yllätyksen suoraan ovelle. Nyt saa naapuri samalla mitalla takaisin, eikä pomokaan tiedä, kuka paketin lähetti.

Shit Express on keksinyt tavan, jolla voit lähettää hevosensontaa kenelle tahansa missä päin maailmaa vain. Lähettäminen on helppoa. Klikkaa sivustolle, valitse eläin, jonka sontaa haluat lähettää (tällä hetkellä vain hevosensontaa), kirjoita saajan osoite ja maksa anonyymisti Bitcoineilla tai PayPalilla. Sivusto vannoo suojelevansa anonyymisyyttäsi, joten vihamiehesi ei saa selville, mistä haiseva paketti tuli.

- ILMOITUS -


Alla olevalla videolla on tehty testi. Toimiiko se? Kyllä toimii! Videolla avataan lähetys Shit Expressiltä, ja kyllä vain: kakkaa laatikossa! Nyt tiedät, mitä tehdä, kun hermo alkaa kiristyä.

Katso video alta ja jaa kavereille! Mutta varo, älä jaa ihan kaikille…

HAUSKIMMAT PLAYER

Osallistu keskusteluun