Lähde:Youtube


Kissa ei tykkää siitä, että omistaja laulaa kylvyssä – katso hauska video!

Kissat. Et voi elää niiden kanssa, et voi elää ilman niitä. Ne ovat todella suloisia ja itsepäisiä otuksia, joiden vetovoima ulottuu aivan kaikkiin. Kukapa ei suloisista pienistä kissoista ei pitäisi? Kissojen mielipiteet tulevat aina selväksi, sillä niillä ei ole aikomustakaan koskaan peitellä tunteitaan.

Jos kissat eivät pidä jostain, ne kertovat sen sinulle hyvin suurella eleellä. Kissat, jotka eivät esimerkiksi pidä laulamisesta, kuten tämä alla olevalla videolla nähtävä kissa, kertovat sen kyllä hyvin selvästi. Pepe -kissan omistaja pitää kylvyssä laulamisesta, ja saattaahan meiltä kaikilta aina kappale tai toinen luikahtaa suihkussa. Pepe kuitenkin kertoo omistajalle, että nyt riitti.

Tällä alla olevalla videolla näemme omistajan ammeessa laulaen ja kuvaten kissaansa. Pepeä alkaa inhottaaa tämä laulutuokio, ja se hiipii hiljaa lähemmäs ammetta. Ja vihdoin se hyökkää pahaa aavistamattoman omistajansa kimppuun. Siihen video sitten päättyykin. Toivottavasti omistajalle ei käynyt köpelösti.

- ILMOITUS -


Katso hulvaton video alta ja jaa kavereille!

HAUSKIMMAT PLAYER

Osallistu keskusteluun