Lähde:Youtube

Kissa kuokki muotinäytöksessä – näytti oikean catwalkin malleille!

Muotinäytökset ovat hienoa katseltavaa. Muotisuunnittelijat saavat upean tilaisuuden näyttää luomuksiaan yleisölle ja viedä maailman muotia askeleen verran eteenpäin. Muodissa onkin käytetty mielikuvitusta, ja catwalkeilla ympäri maailman nähdäänkin mitä kummallisimpia luomuksia aina silloin tällöin. Tällä kertaa nähtiin kuitenkin jotain erittäin kummallista.

Istanbulissa pidetty muotinäytös sai mielenkiintoisen käänteen, kun catwalkille yllättäen ilmestyi selvästi huomiota rakastava kissa. Kissa oli ilmestynyt kadulta catwalkille ja se loikoili keskellä runwayta aivan kuin mikään ei olisi vialla. Mallit väistelivät kissaa varovaisesti, mutta silloin tällöin se yritti nappaista mallin vaatteista kiinni.

- JUTTU JATKUU MAINOKSEN JÄLKEEN -

Muotinäytökset järjestäjät eivät tiedä, mistä kissa tuli. Kissa kuitenkin häiritsi jossain määrin showta, sillä yleisö kiinnitti enemmän huomiota kissaan kuin vaatteisiin. Tällä kissalla saattaakin olla jopa ura mallina tai muodin parissa! Se näytti malleille hienosti, kuinka catwalkia kävellään ihan oikeasti. Tässä jäivät nyt kyllä mallit kakkoseksi!

Toivottavasti kissalla on kaikki hyvin!

Katso ihana video alta ja jaa kavereille!

SULJE [X]

Osallistu keskusteluun

Edellinen artikkeliOhhoh mitä hyönteisiä? – Näitä et Suomessa näe!
Seuraava artikkeliNäin eläinlääkärit kohtelevat lemmikkiäsi selkäsi takana!