Lähde:Youtube


Kissa osaa viittomakieltä! Katso, kuinka se kertoo haluavansa ruokaa!

Koirat oppivat helposti ja nopeasti uusia asioita, ja koiria käytetäänkin palvelemaan ihmisiä monessa suhteessa. Harvat kuitenkaan uskoisivat, että kissakin voi oppia temppuja. Ne ovat niin itsepäisiä ja itsekeskeisiä otuksia, että ne harvoin oppivat temppuja. Mutta tämä kissa on jotain aivan muuta.

Koirat voivat oppia käytännöllisesti katsoen aivan mitä tahansa. Eräs palveluskoira osaa jopa etsiä rakennuksesta nopeimman uloskäynnin. Tämä on melkoinen taito. Mutta kuka uskoisi, että kissakin voi oppia taidokkaita temppuja?

Tällä ihanalla alla olevalal videolla nimittäin näemme pienen, harmaan kissan, joka osaa viittomakieltä. Sen omistaja istuu pöydän ääressä ja puraisee ruoastaan pieniä palasia kissalleen. Kissa kertoo omistajalle selvällä viittomakielellä, että se haluaa osansa tästä ruoasta. Emme voi uskoa silmiämme kissan tehdessä sen ensimmäisen kerran. Toisella kerralla meidän on jo pakko uskoa, että kissa osaa jotain ja kolmas kerta varmistaa, että nämä kaksi aikaisempaa kertaa eivät olleet vahinkoja.

- ILMOITUS -


Katso ihana video alta ja jaa kissoja rakastavalle kaverille!

HAUSKIMMAT PLAYER

Osallistu keskusteluun