Lähde:Youtube


Kissa tulee sisään luukusta ja et usko, mikä tulee sisään sen vanavedessä!

Kissat ovet itsenäisiä otuksia, ja vaikka monet kissoista ovat tyytyväisiä sisätiloissa, osa kissoista nauttii ulkonakin olemisesta. Siksi niille rakennetaan monesti kissanluukkuja, jotta ne voivat mennä ja tulla miten lystäävät.

Kissanluukut antavat kissoille mahdollisuuden mennä ja tulla miten ne haluavat, mikä sopii niiden itsenäiseen luonteeseen. Se helpottaa omistajienkin taakkaa, sillä heidän ei tarvitse olla päästämässä kissaa koko ajan ulos tai sisälle. Kissanluukku on hieno idea, sillä kissat mahtuvat pienestäkin aukosta sisälle, mutta huono puoli on se, että aukosta mahtuu sisälle muutakin.

Tällä alla olevalla videolla näemme jotain hyvin kummallista. Voisi kuvitella, että kissanluukusta mahtuvat kulkemaan pienet koirat, pesukarhut, hiiret ja rotat sekä ehkä oravat. Mutta tällä videolla näemme, kuinka kissan vanavedessä luukusta putkahtaa peuran vasa! Ikinä ei voisi kuvitella tämän eläimen mahtuvan tuosta pienestä luukusta, mutta sieltä se putkahti! On mahtanut perheen hämmennys olla suuri heidän tavatessaan tämän tunkeilijan.

- ILMOITUS -


Katsi ihanan hauska video alta ja jaa kavereille!

HAUSKIMMAT PLAYER

Osallistu keskusteluun