Lähde:Youtube

Kissajuna on leppoisin tapa matkustaa. Katso video!

Japanin Gifussa junan matkustajat toivotettiin tervetulleeksi mitä leppoisimmalla tavalla syyskuun 10. päivä. Matkustajat nimittäin yllätettiin maukuvilla kanssamatkustajilla.

Kissa- ja koirakahvilat ovat jo tuttu juttu niin ulkomailla kuin Suomessakin ja ovat yleistyneet vuosi vuodelta. Mutta nyt meitä muita kaukana edellä kulkeva Japani on lanseerannut  kissajunat, joiden kanssamatkustajat saavat kaikki hyvälle tuulelle.

- JUTTU JATKUU MAINOKSEN JÄLKEEN -

Junassa sijaitsee kahvilaosio, jossa matkustaa kissoja. Matkustajat voivat siis nauttia kahvia ja muita virvokkeita leikkiessään mitä suloisimpien kissojen kanssa. NGO-kissakahvila ja Yoro-junayhtiö laittoivat päänsä yhteen ja keksivät tämän upean matkustustavan. Kissajuna matkustaa Ogakissa noin puolentoista tunnin matkan päässä Tokiosta.

Junamatkan aikana ihmiset voivat leikkiä näiden ihanien ja leikkisien kissojen kanssa, jotka viettävät aikaansa matkustaen, nukkuen ihmisten sylissä ja nauttien olostaan. Japanissa on paljon kodittomia ja hylättyjä kissoja, ja tämän tempauksen oletetaan auttavan kodittomien kissojen adptoinnissa. Vaikka koirat ovat Japanissa suositumpia kuin kissat, kissojen omistajuus on pikkuhiljaa nousussa. Osa junan matkustajista matkustaa junassa vain kissojen takia.

Katso alla oleva video leppoisasta junamatkasta!

SULJE [X]

Osallistu keskusteluun

Edellinen artikkeliOnko tässä maailman surullisin kissa? – Katso kuvat Luhusta!
Seuraava artikkeli3-vuotias rumpalipoika orkesterin johdossa. Katso uskomaton video!