Lähde:Youtube


Kissat nukkuvat ihan missä vain – tämä video todistaa sen!

Kissojen omistajat tietävät, että kissat rakastavat nukkumista. Ne nukkuvat mielellään ihan missä tahansa, etenkin lämpimissä paikoissa, joissa ne saavat olla rauhassa. Joskus näyttää jopa, että kissat olisi tehty nesteestä tai kumista, sillä ne mahtuvat jopa paikkoihin, joihin niiden ei koskaan uskoisi mahtuvan. 

Kissojen omistamiseen tarvitaan kärsivällisyyttä. Lisäksi sinun täytyy valmistautua siihen, että sillä sekunnilla, kun kissa astuu taloon, talo sekä kaikki sen esineet, ovat kissan omaisuutta. Kissat ovat talon kuninkaita ja kuningattaria – ja sen tietää jokainen kissan omistaja.

Tällä alla olevalla videolla näemme, kuinka kissat Cole ja Marmalade ottavat vallan aivan kaikista talon esineistä. Ne ovat sitä mieltä, että jos ne mahtuvan jonnekin, siellä voi nukkua. Näiden hauskojen kissojen nukkumapaikkoina näemme esimerkiksi lasikulhon, leivontakulhon, käsilaukun, ämpärin ja vaikka mitä muuta. Marmalade jopa yrittää videon lopussa mahtua voipakettiin, mutta sinne se ei sentään enää mahtunut päiväunille.

- ILMOITUS -


Katso hauska video alta ja jaa kavereille!

HAUSKIMMAT PLAYER

Osallistu keskusteluun