Lähde:Youtube


Kissat ovat fiksuja! Osaako sinun kissasi tämän?

Kotikissat ovat pieniä versioita suurista kissaeläimistä, kuten leijonista ja tiikereistä. Mutta pienuuden mukana on kuitenkin tainnut tulla suuret aivot, nimittäin kuten kaikki kissanomistajat tietävät, kissat ovat uskomattoman fiksuja. Tältä videolta näet, kuinka fiksuja kissat voivatkaan olla.

Vaikka kissat harvoin tekevät minkäänlaisia temppuja pyynnöstä, se ei tarkoita, etteivätkö ne osaisi tehdä erilaisia jippoja. Kissat ovat yleensä laiskoja ja itsepäisiä, itsekseen viihtyviä otuksia, jotka ovat sitä mieltä, että koko maailma on niiden oma valtakunta. Tällä videolla eräs kissa kuitenkin näyttää, että se ei tosiaan ole tyhmä.

Videolla kuulemme, kuinka eräs pieni kissa maukuu vessassa. Valkoinen kissa istuu oven ulkopuolella kuunnellen maukumista hetken aikaa, kunnes se päättää auttaa ystävää hädässä. Kissa on selvästi tehnyt tämän aikaisemminkin: se nousi takajaloilleen ja kurkotti avaamaan vessan oven. Kahvoilla varustetuilla ovilla tämä olisikin helppo juttu, mutta tässä olessa oli nuppi, jota tulee pyöräyttää oven avaamiseen. Kissa kuitenkin tottuneesti pyöräytti nuppia ja päästi toverinsa vapaaksi.

- ILMOITUS -


Melkoinen video! Katso video alta ja jaa kavereille!

HAUSKIMMAT PLAYER

Osallistu keskusteluun