Lähde:Youtube


Kissat saavat meidät aina nauramaan – tämä video todistaa sen!

Kissat ovat hauskoja eläimiä, jota saavat meidät aina nauramaan hassuilla kujeillaan. Ne ovat itsenäisiä, mutta rakastavia olentoja, joilla ei ole minkäänlaista vaaran ymmärrystä. Kissat hupsuilevat jatkuvasti ja saavat meidät nauramaan tietämättään.

Kotikissat ovat mukavaa seuraa ihan jokaiselle ja niiden kommelluksia ja leikkejä on hauska katsoa. Ne kokeilevat mitä hassuimpia asioita, tunkeutuvat pahvilaatikoihin, kiipeilevät kaikkialla ja saavat hepuleita.

Jokin aika sitten netissä levisi video kissoista ja kurkuista. Kissat söivät kipoillaan autuaan tietämättömänä siitä, että niiden omistajat olivat laittaneet kurkun niiden taakse. Tulokset olivat hulvattomia.

- ILMOITUS -


Tällä alla olevalla videolla on hulvaton 10 minuutin kompilaatio kissoista ja niiden mokailuista ja kommelluksista. Kissat putoilevat, pelästyvät, juoksentelevat ja leikkivät tavoilla, jotka saavat meidät kaikki nauramaan suorastaan aivan kippurassa. Kuka ei voisi rakastaa kissoja ja niiden hupsutteluja? Vaikka et olisikaan kissaihminen, tämä saa sinutkin takuulla hymyilemään, jos ei jopa nauramaan!

Katso hulvattoman hauska video alta ja jaa kavereille!

HAUSKIMMAT PLAYER

Osallistu keskusteluun