Lähde:Youtube

Kissat täydessä paniikissa – naurat takuulla kippurassa!

Vaikka kissat ovatkin melko itsekseen viihtyviä olentoja, nekin hauskuuttavat meitä kommelluksillaan päivittäin. Kissat ovat huumorintajuisia otuksia, ja niiden huumorintajuun kuuluu esimerkiksi omistajansa herättäminen keskiyön rallilla sekä mahan päälle hyppääminen.

Kissat hauskuuttavat meitä ihan tahtomattaankin. Muinoin tehtiin koe, mitä tapahtuu silloin, kun kissan viereen laitetaan kurkku. Monet kissat ampaisivat kuin talkkari peltikatolta nähdessään kurkun, ja tästä kokeesta tulikin melkoinen hitti.

Tällä kertaa tällä alla olevalla videolla näemme kompilaation kissoista, jotka ovat täydessä paniikkimoodissa. Videolla kissat ampaisevat talon nurkasta toiseen joko nähdessään imurin, kurkun tai jotain muuta pelottavaa tai hauskaa. Jokainen varmasti tietää sen näyn, kun kissa kiihdyttää nollasta sataan sekunnin sadasosassa. Tämä video saa sinutkin takuulla nauramaan!

- ILMOITUS -


Näille kissoille tapahtuu jos jonkinlaisia kommervenkkejä. Pariin otteeseen naurattaa jopa niin paljon, että hyvä, jos tuolilla pysyy. Jos omistat itse kissoja, olet varmasti itse nähnyt moista kommeltamista jo ihan livenä.

Katso hauska video alta ja jaa kavereille!

HAUSKIMMAT PLAYER

Osallistu keskusteluun