Lähde:Youtube

Koira ei halua lähteä puistosta – katso sen nerokas ratkaisu!

Joskus on pakko sanoa, että vaikka lemmikit tuovat piristystä päivään, niin aina ei kuitenkaan kaikki mene suunnitelmien mukaan. Joskus ne rakkaat lemmikitkin saattavat aiheuttaa päänsärkyä.

Tällä videolla näemme, kun kekseliäs koira ei halua lähteä puistosta kotiin. Se päätti jäädä, keinolla millä hyvänsä. Koira päätti nimittäin leikkiä kuollutta. Se heittäytyi kyljelleen ja ei liikkunut ennen kuin omistaja otti sen kaulapannan pois. Koira pinkaisi pystyyn ja omistaja laittoi pannan takaisin. Muutamien ponnistelujen jälkeen koira päätti taas turvautua nokkelaan temppuunsa.

Omistaja otti taas kaulapannan pois ja käveli kauemmas. Tällä kertaa koira kuitenkin pysytteli liikkumattomana tovin aikaa. Puistossa olijat naureskelivat koiralle ja kuvasivat tilannetta. Koira näyttää siltä, että se nauttii jo saamastaan huomiosta, ja tekee temppuja jo ihan huomion takia.

- ILMOITUS -


Katso itse videolta, kumpi tässä voittaa taistelun: koira vai omistaja. Täytyy silti sanoa, että propsit molemmille osapuolille hyvin käydystä kamppailusta.

Tämä video on katsottu jo yli miljoona kertaa, ja ei ihme, onhan se nimittäin hauska!

HAUSKIMMAT PLAYER

Osallistu keskusteluun