Lähde:Youtube

Koira hyökkää leopardin kimppuun sen yrittäessä napata koiranpennun – melkoinen äidinvaisto!

Äidinvaistoa vahvempaa ei olekaan! Olemme kuulleet jopa ihmisistä, jotka nostavat auton äidinvaiston iskiessä päälle. Ei siis ole ihme, että eläimetkin tuntevat samaa äidinvaistoa poikasiaan kohtaan, eivätkä koskaan jättäisi niitä pulaan. Tällä kertaa tapaamme hyvin rohkean koiran.

Kun äidinvaisto iskee, kannattaa varoa. Mikään ei ole vaarallisempaa, kuin ärsyyntynyt ja poikasiaan suojeleva äiti – olivat kyseessä sitten ihmiset tai eläimet. Kun pennun kimppuun käydään, niin äiti on paikalla hurjana.

Tällä alla olevalla videolla näemme terassilla kävelevän koiranpennun. Pentu ei huomaa, että sitä vaanii leopardi. Leopardi hyökkää pennun kippuun, yrittäen saada nopean yöpalan. Leopardi katuu kuitenkin tekojaan melko pian, nimittäin pennun emo hyökkää leopardin kimppuun sellaisella vimmalla, että suuri kissa lähtee häntä koipien välissä karkuun. Emolle se ei kuitenkaan riittänyt, vaan emo lähti vielä jahtaamaan leopardia. Mutta onneksi pikkuinen on turvassa! Tähän varmaan kykenevät kaikki koirat, jos niiden pentuja hätistellään.

- ILMOITUS -


Katso mieletön video alta ja jaa kavereille!

HAUSKIMMAT PLAYER

Osallistu keskusteluun