Lähde:Youtube

Koira hyppää laskuvarjolla omistajansa kanssa kallioilta – uskomattoman rohkea koira!

Koirat ovat ihmisten parhaita ystäviä, ja erittäin hyvästä syystäkin. Tällä kertaa tapaamme ihanan Paco -nimisen koiran, joka menee isäntänsä kanssa ihan minne vain – kirjaimellisesti. 

Tämä videolla nähtävä mies tapasi Pacon eräällä seikkailuistaan, joille hän useasti lähtee. Paco tuli häntä vastaan aavikolla ilman kaulapantaa. Vaikka Paco juoksi suoraan miehen luo, hän ei ollut varma, pysyisikö Paco hänen vauhdissaan mukana. Paco kuitenkin todisti toisin.

Paco rakastaa seikkailuja. Se vaeltaa omistajansa kanssa, jahtaa häntä hänen ajaessaan mopolla ja nyt se on lähtenyt jopa mukaan laskuvarjohyppyihin. Ensin omistaja jätti Pacon bussiin odottamaan hänen hypätessään kallioilta. Paco ei kuitenkaan pitänyt tästä, joten he päättivät kokeilla, haluaisiko Paco hypätä myös. Omistaja teki muutamia testejä varmistaakseen, ettei Paco pelkäisi valjaissa, ja lopulta he hyppäsivät.

- ILMOITUS -


Paco rakasti laskuvarjohyppyä, ja aivan selvästi pysyy omistajansa mukana ihan missä tahansa – niin maassa, merellä kuin ilmassakin!

Katso suloinen video Pacosta alta ja jaa kavereille!

HAUSKIMMAT PLAYER

Osallistu keskusteluun