Lähde:Youtube


Koira ja aasi ovat parhaita kavereita – miten suloista!

Eläimet usein kehittävät mitä kummallisimpia ystävyyssuhteita toisten eläinlajien kanssa. Olemme nähneet esimerkiksi lehmän, joka ystävystyi koirien kanssa. Meitä on myös tullut vastaan possu, joka luuli olevansa kissa. Tällä kertaa tapaamme koiran, joka on ystävystynyt aasin kanssa.

Yoda on pieni koira, joka asuu maatilalla. Maatila pelasti aasin nimeltään Lily, kun se oli vasta varsa. Heti Lilyn tultua maatilalle, Yoda oli hyvin kiinnostunut tästä aasista. Aikaa kului, ja Yodasta ja Lilystä tuli parhaat ystävät. Yoda hoitaa Lilyä, nukkuu sen kanssa ja jopa ratsastaa sillä huoletta ympäri laitumia.

Kun Lily on leikkisällä tuulella, Yoda ja Lily juoksevat ympäri laidunta leikkien hippaa. Lilyllä on myös laitumellaan iso pallo, jolla se leikkii mielellään Yodan juostessa mukana. Näiden kahden välinen side on melkoisen uskomaton ja sydäntälämmittävä! Yoda viettää paljon mieluummin aikaa Lilyn kanssa kuin toisten koirien seurassa. Yodan omistaja saakin usein houkutella koiran pois tallista oikein urakalla!

- ILMOITUS -


Katso ihana video alta ja jaa kavereille!

HAUSKIMMAT PLAYER

Osallistu keskusteluun