Lähde:Youtube

Koira ja kissa taistelevat sängystä – hulvaton jahti!

Koirat ja kissat ovat yleensä luonnollisia vihollisia, eikä aina ole selvää, että kumpi jahtaa kumpaa. Vaikka sarjakuvissa usein kuvataan koirien jahtaavan kissoja, on kissoissakin sen verran rohkeutta, että ne saattavat pistää hanttiin. Tällä alla olevalla suloisella videolla näemme kissan ja koiran, jotka taistelevat sängyn herruudesta.

Pieni mäyräkoira spurttailee antaumuksella sängyllä, kun pieni musta kissa hiipii sängyn nurkalle. Koira ei kuitenkaan ole luopumassa sängyn herruudesta helpolla, vaan yrittää uhkailla kissaa juoksemalla sitä kohti. Se yrittää jopa leikkisästi purra kissaa, johon kisuli vastaa terävillä kynsillä.

Koiran juokseminen jatkuu, ja kissa yrittää hiipiä lähemmäs, käyttäen tyynyjä suojanaan koiran energiaa vastaan. Kohta se taitaa kuitenkin luovuttaa, nimittäin näemme suloisen mäyriksen puoliunessa sängyn reunalla.

- ILMOITUS -


Tätä videoa on hauska katsella, nimittäin koiran energia ja innostus on suorastaan ihailtavaa. Emme voi olla nauramatta tälle suloiselle pienelle mäyrikselle ja sen rauhalliselle kissakaverille.

Katso piristävä video alta ja jaa kavereille!

HAUSKIMMAT PLAYER

Osallistu keskusteluun