Koirat ovat hyvin fiksuja eläimiä, jotka rakastuvat omiin omistajiinsa aivan täysin. Ne luottavat omistajiinsa sokeasti ja kulkevat heidän mukana päivästä toiseen. Koirat oppivat temppuja, ne kävelevät ihmisensä mukana ulkona, matkustavat autossa ja ovat muutenkin mukana jokapäiväisessä arkielämässä.

Harvat koirat oppivat kävelemään ilman hihnaa, sillä kaupungissa kävellessä koiran kanssa koiran tulisi olla hihnassa. Joskus kuitenkin syrjäseudulla asuessa oman koiran voi opettaa kävelemään ilman hihnaa, kuten tämä videolla nähtävä koiran omistaja on tehnyt.

Tällä hupaisalla alla olevalla videolla näemme saksanpaimenkoiran, joka kävelee jalkakäytävää pitkin ilman hihnaa. Omistaja kävelee sen takana ja kuvaa sitä. Koira kävelee eteenpäin ja katsoo taakseen varmistaakseen, että omistaja on varmasti mukana. Omistaja on kuitenkin tässä vaiheessa jo sujahtanut piiloon puun taakse, ja koiran ilme on näkemisen arvoinen! Koiraparka ei tiedä, mihin ihmeeseen omistaja katosi ja alkaa etsiä tätä kuumeisesti. Onneksi omistaja löytyi puun takaa ja koiran häntä alkoi heilua!

- ILMOITUS -


Katso hupaisa video alta ja jaa kavereille!


Koira kävelee kadulla, kunnes se tajuaa, ettei omistaja ole mukana – katso sen hassu reaktio!

Christa -
HAUSKIMMAT PLAYER

Osallistu keskusteluun