Lähde:Youtube

Koira kertoo selvästi, mitä mieltä se on uudesta pedistään – katso hauska video!

Huskyt ovat tiedettävästi hyvin puheliaita koiria. Ne ulvovat ja haukkuvat melko usein, ja huskyä olisikin melkein mahdotonta pitää tavallisessa kerrostaloasunnossa, koska ne ovat niin äänekkäitä. Tämä tutuksi tullut husky ainakin pitää melkoista meteliä asiasta kuin asiasta. 

Zeus on husky, jolla on jo 50 000 tilaajaa Youtubessa. Sen omistaja nauhoittaa sen metkuiluja, ja kukapa niitä ei rakastaisi. Tällä kertaa Zeuksen omistaja on ostanut sille uuden pedin sen synttärien kunniaksi. Zeus on hypännyt pedille välittömästi. Omistajan kysyessä Zeukselta, mitä mieltä tämä on uudesta pedistään, koira antaa äänekkään vastauksen. Näyttää siltä, kuin omistaja ja Zeus oikeasti keskustelisivat toisensa kanssa.

- JUTTU JATKUU MAINOKSEN JÄLKEEN -

Joka kerran, kun omistaja sanoo jotain Zeukselle, koira vastaa siihen hyvin itsevarmasti ja äänekkäästi. Vaikuttaa siltä, että Zeus pitää omasta pedistään! Tämä hauska video Zeuksesta on katsottu Youtubessa jo yli miljoona kertaa! Ovatko sinun koirasi näin äänekkäitä? Huskyillä tosiaankin on asiaa koko ajan.

Katso ihana video alta ja jaa kavereille!

SULJE [X]

Osallistu keskusteluun

Edellinen artikkeliTytöt tanssivat hevosaitauksessa – katso, miltä hevonen näyttää liittyessään tanssiin mukaan!
Seuraava artikkeliMies kokee aikamoisen yllätyksen kun vaimo kertoo perheenlisäyksestä!