Lähde:Youtube

Koira kieltäytyy antamasta tuttia omistajalleen takaisin – hulvaton video!

Koirilla on todellakin huumorintajua. Ne leikkivät innoissaan mitä hauskimmilla ja kummallisimmilla asioilla. Koirien omistajat tietävät, että esimerkiksi niinkin yksinkertainen lelu kuin muovipullo, saattaa viihdyttää koiraa tuntikausia. Kaikki, mikä rapisee, on myös koirille mukava ja mielenkiintoinen ratkaisu tylsyyteen.

Tällä alla olevalla videolla näemme hauskan koiran, joka on saanut tassuihinsa tutin. Tutti on löytänyt tiensä koiran suuhun, ja se pitää siitä nyt niin paljon, ettei se halua enää antaa sitä pois. Koiran omistaja yrittää napata tutin pois koiran suusta, mutta koira kääntää vain päätään poispäin.

Tämä alkaa ilmeisesti ärsyttää koiraa, sillä se alkaa murista omistajalleen ja yrittää saada omistajansa käden pois tieltä omilla tassuillaan. Tätä nahinaa kestää noin neljä minuuttia, eikä koiralla ole tänä aikana aikomustakaan päästää tutista irti. Lopulta koira nousee ylös makuulta ja kävelee pois. Toivottavasti omistaja saa vielä vieroitettua tämän suuren vauvan pois tutista!

- ILMOITUS -


Katso hauska video alta ja jaa kavereille!

HAUSKIMMAT PLAYER

Osallistu keskusteluun