Lähde:Youtube

Koira kuulee kummallisen äänen takapuolestaan – sen reaktio kertoo kaiken!

Kuten jo moneen kertaan todettua, koirat jaksavat hauskuuttaa meitä jatkuvasti kommelluksillaan ja hupsuilla mokillaan. Koirat ihmettelevät maailmaa uskomattomalla uteliaisuudella, jota me kaikki kadehdimme. Tällä kertaa tapaamme valkoisen saksanpaimenkoiran, joka on hyvin suloinen ja hupsu.

Tällä hauskalla alla olevalla näemme 7 kuukautta vanhan valkoisen saksanpaimenkoiran, joka makaa rentoutuneena sohvalla sen omistajan kuvatessa sitä. Koira läähättää tyytyväisenä, kunnes se yhtäkkiä valpastuu ja kääntää päätään vinoon. Sitten se kuulee hyvin hiljaisen pienen suhahduksen takapuolestaan. Mahtoiko olla ensimmäinen pieru?

Koira tekee tämän jälkeen jotain hyvin huvittavaa, nimittäin se laittaa nenänsä takapuoleensa. Takamuksesta lähtevä haju ei tainnut olla kovin miellyttävä, sillä se hyppäsi pois sohvalta ja lähti hajua karkuun. Omistaja alkaa nauraa koiran hulvattomalle reaktiolle, jolle mekään emme voi olla hymyilemättä.

- Juttu jatkuu mainoksen jälkeen -

Vaikka video ei ole kovin pitkä, on se sitäkin hauskempi! Mikäs sen klassisempaa ja hauskempaa huumoria, kuin pieruhuumori?

Katso hauska video alta ja jaa kavereille!

Osallistu keskusteluun