Lähde:Youtube


Koira menetti näkönsä, kissa auttoi kotiin! Katso uskomaton video!

Yleisesti sanotaan, että kissat ja koirat eivät tule keskenään toimeen ollenkaan. Se ei kuitenkaan voisi olla kauempana totuudesta. Tietysti jotkut kissat ja koirat eivät voi sietää toisiaan, mutta paljon useammin kissat ja koirat ovay mitä parhaimpia ystäviä. Joskus ne jopa auttavat toisiaan hankalissa tilanteissa.

Kissat ja koirat ovat ihania. Tosin on olemassa ihmisiä, jotka ovat enemmän kissojen puoleen ja ihmisiä, jotka ovat enemmänkin koiraihmisiä. Oli miten oli, sitä ei voi kiistää, etteivätkö ne olisi ihania otuksia joka tapauksessa.

Tällä alla olevalla videolla näemme jotain hyvin suloista. Videolla kävelevä koira on menettänyt näkönsä, mutta se yrittää silti urheasti navigoida kotiin. Videon kissa auttaa koiraa puskemalla sitä sivuun ja ohjaamalla sitä oikeaan suuntaan. Kissa jopa esti koiraa kävelemästä suoraan autoa päin.

- ILMOITUS -


Vaikka kissat ovatkin itsekkäitä, ovat ne kuitenkin lämminsydämisiä eläimiä, jotka eivät jätä toisia pulaan! Tämä video on katsottu jo lähes 4 miljoonaa kertaa, eikä ihme, nimittäin on tämä melkoisen uskomaton näky!

Katso video alta ja jaa kavereille!

HAUSKIMMAT PLAYER

Osallistu keskusteluun