Lähde:Youtube

Koira näkee taikatempun ja on aivan ihmeissään – katso video!

Koirat piristävät kaikkien päivää ihanalla energisyydellään ja positiivisuudellaan. Koirilla on aina hyvä päivä, eikä niille voi olla hymyilemättä!

Koirat ovat fiksuja eläimiä, jotka oppivat asioita hyvin nopeasti, etenkin silloin, kun on kyse herkuista. Koirille voi opettaa lähes mitä tahansa. Olemem nähneet Youtuben olevan täynnä videoita, joissa koirat hakevat tavaroita, siivoavat, käyttävät vessaa ja jopa esiintyvät lavalla temppuineen. Puhumattakaan niistä koirista, jotka toimivat palveluskoirina ja poliisin leivissä.

Alla olevalla videolla näemme pienen koiran, joka näkee taikatempun. Sen omistaja pitää herkkupalaa sormellaan, jota koira tarkkailee tiiviisti. Hän tekee sormellaan ympyrän muutaman kerran herkun ympäri ja napsauttaa äkkiä sormiaan, jolloin herkku katoaa. Koiran ihmetys on todellakin käsin kosketeltavaa! Voit melkein arvata, mitä se ajattelee nähdessään herkkunsa katoavan kuin pieru Saharaan.

- ILMOITUS -


Video ei paljasta, saiko koira herkkuaan takaisin, mutta toivommem, että sai. Taikatemppu on melkoisen hieno ja se vaikuttaa koiran lisäksi toimituksenkin.

Katso video alta ja jaa kavereille!

HAUSKIMMAT PLAYER

Osallistu keskusteluun