Lähde:Youtube

Koira rakastaa lunta – katso mitä se tekee kevään viimeisinä päivinä ennen lumien sulamista!

Koirat ovat joskus todella hauskoja, ja huvittavat itse kutakin kommelluksillaan ja hassuilla ideoillaan. Koirat ovat aina päivän piristys, sillä ovathan ne koko ajan hyvällä tuulella. Eihän siinä muuta voi, kuin itsekin hymyillä. 

Tämä videolla nähtävä koira on todellakin yksi niistä hauskoista koirista, jotka saavat sinut tahtomattasikin nauramaan. Videolla esiintyvä karvakaveri rakastaa lunta, ja se on keksinyt mitä hauskimman leikin näin lumisen päivän kunniaksi.

Eräänä keväisenä päivänä koira päätti nauttia lumesta oikein täysin rinnoin ennen, kuin se sulaisi täysin pois. Koira päätti nimittäin harrastaa mäenlaskua. Ei ihan sillä parhaalla tyylillä, mutta ei kai sillä ole väliä, kunhan hauskaa on. Koira laskee mäkeä alas selällään liukuen, ja mäen alapäässä ravistelee lumet turkistaan ja juoksee takaisin mäen päälle. Ja ei kun uudestaan!

- ILMOITUS -


Tässähän tekee itselläkin mieli pulkkamäkeen, kun moista hauskuutta katselee. Koira selvästi nauttii täysin rinnoin tästä mäenlaskusta. Katseo video alta ja jaa se kavereillesi, jos se sai sinut edes hieman hymyilemään!

HAUSKIMMAT PLAYER

Osallistu keskusteluun