Lähde:Youtube

Koira rakastaa Titanicin musiikkia – katso sydäntälämmittävä video!

Musiikki vaikuttaa meihin kaikkiin tavalla tai toisella. Musiikin kuuntelun on sanottu vaikuttavan positiivisesti aivotoimintaan, edistävän oppimista ja se tekee paljon muutakin koko kropalle. Musiikki vaikuttaa jopa eläimiin. 

Kaksi asiaa on varmaa: musiikista pitävät kaikki, niin ihmiset kuin eläimetkin, ja Titanicin musiikki on todella kaunista. Celine Dionin ”My Heart Will Go On” on yksi suosituimmista kappaleista koko maailmassa, ja monet ovat jopa laulaneet kyseisen laulun Idolsissa – vaikka eivät aina niin menestyksekkäästi.

Tällä suloisella alla olevalla videolla näemme koiranpennun, joka on käpertynyt omistajansa syliin tämän soittaessa pianolla yhtä Titanicin kappaleista. Koira näyttää todella liikuttuneen tästä ihanasta ja kauniista kappaleesta, emmekä voi olla hymyilemättä tälle ihanalle pennulle. Sydämemme sulaa katsoessamme suloisen koiran reaktiota.

- Juttu jatkuu mainoksen jälkeen -

Koira istuu aivan liikkumatta, painaen päänsä omistajansa rinnalle ja kuunnellen musiikkia ihan hiljaa. Tämä kaunis kappale on selvästi yksi sen lemppareista ikinä!

Katso mitä sydäntälämmittävin video alta ja jaa kavereille!

Osallistu keskusteluun