Lähde:Youtube

Koira söi perheen joulukalkkunan – ei kyennyt liikkumaan!

Joulu on ruoan aikaa niin ihmisille kuin eläimillekin. Ihmisillä on ympäri maailmaa erilaisia ruokakulttuureja, ja joulun aikaan eri puolilla maailmaa syödään erilaisia jouluherkkuja.

Mutta entäpä koirat ja muut lemmikit? Mitä ne saavat joulun aikaan? Monet omistajat antavat herkkuja lemmikeilleenkin joulun aikaan, mutta ne eivät kuitenkaan saa ihan omin luvin käydä herkkujaan hakemassa. Niin kuin tämä koira oli tehnyt.

Bubba on viisi vuotta vanha koira, jolla on ilmeisesti ollut kovakin nälkä joulun alla. Bubban perhe oli jättänyt jouluaterian sivuun ruokailuhetken päätyttyä, ja lähteneet huoneesta. Bubba oli tällä välin tehnyt tuhmiaan ja hotkaissut perheen kokonaisen joulukalkkunan. Se oli ilmeisesti ollut koiran mielestä niin hyvää, ettei se ollut voinut lopettaa ajoissa, vaan se oli jatkanut herkuttelua, kunnes oli niin täynnä, ettei se ollut kyennyt liikkumaan. Perheellä ei ollut aavistustakaan, mitä koira oli tehnyt, kunnes Bubba yhtäkkiä kellahti kyljelleen ja sen pullea vatsa ilmiantoi koiran.

- ILMOITUS -


Katso hauska video alta!

HAUSKIMMAT PLAYER

Osallistu keskusteluun