Lähde:Youtube

Koira suojelee lasta sprinkleriltä – katso hulvaton video!

Koirilla on yleensä hyvin vahva suojeluvietti rakastamiaan ihmisiä kohtaan. Etenkin lapsilla ja koirilla on kummallisen vahva suhde toisiinsa. Tällä videolla näemme todisteen siitä, että koirat suojelevat lapsia mielellään – jopa pihan sprinklereiltä.

Lapset rakastavat sprinklereitä! Olet varmasti itsekin joskus juossut nurmikkoa kastelevan sprinklerin läpi keskellä kuumaa kesäpäivää. Tiedät siis, kuinka hauskaa se voi olla. Tällä alla olevalla videolla näemme pienen lapsen, joka laittaa kätensä kotipihan sprinkleriin ja pitää hauskaa.

Saksanpaimenkoira katsoo vierestä ja kohta se päättää suojella lasta tältä vaaralliselta sprinkleriltä. Se yrittää purra vettä ja estää sitä kastelemasta nurmikkoa. Se juoksee edestakaisin ja puree vettä matkan varrella. Kohti videon loppua huomaamme, että koira tajuaa, että jos se menee aivan sprinklerin juureen ja puree vettä, vesi ei pääse karkuun. Sen suu on nyt ainakin putipuhdas!

- ILMOITUS -


Koiran omistajat nauravat ihan kippurassa hassulle koiralle, ja mekään emme voi olla hymyilemättä tälle hassulle koiralle. Katso video alta ja jaa kavereille!

HAUSKIMMAT PLAYER

Osallistu keskusteluun